Ha követitek magazinunk tevékenykedését, nyilván feltűnt már Nektek Balla Enikő neve a képek döntő többségének jobb alsó sarkában, sőt többen már találkozhattatok is vele, ahogy irreális testhelyzetekben dolgozik a lehető legjobb képeken az éppen ostromolt spotok környékén. Enikő nem csupán azon fáradozik, hogy a nagyobb gördeszkás eseményekről (nem gördeszkásként) fotóbeszámolókat készítsen a smirglire, hanem emellett rendszeresen jár el underground koncertekre is, hogy aztán úgy örökítse meg a bulit, és azok főhőseit, ahogyan másoknak az eszébe sem jutna. 

Örömhír a smirglinek és Enikőnek is, hogy a zenekarokról készült képekből összeállt egy kiállítás, amire a MAI NAP FOLYAMÁN mindenkit várunk sok szeretettel!

 

 

DECEMBER 5. | ÖTKERT | 20:00

 

 


 

 

További infó

Címkék: balla eniko kiallitas rock alive budapest rock alive balla encsi

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr113438654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása