A BD Skateboards lapjai már jó ideje elérhetőek a hazai kínálatban, noha sokan nem is tudják, hogy micsoda munka és elszántság (és még több anyagi forrás feláldozása) kell egy külföldi -jelen esetben spanyol illetőségű- gyár termékeinek importálásához, majd piaci jelenlétének fenntartásához. Ezt a BD esetében itthon Szurdi János egymaga végzi, aki nem csak az üzleti életben pattent, de a félcsőben is: nem is bizonyítja ezt más jobban, mint az alábbi, Keeping it alive című videó, amelyben Jani a Görzenál félcsövét lovagolja meg a legendás Grabecz Ákos kamerája előtt. Akárhogy is nézzük, Karkossiák Zsolt, Kaposi Dávid, Varga Zsolt és Petrányi Lajos főnöke tudja, miről beszél, amikor azt mondja, hogy a BD lapok jól bírják a strapát.

 

Címkék: varga zsolt petranyi lajos bd skateboards kaposi david szurdi janos karkossiak zsolt bd skateboards hungary grabecz akos

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr853436377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása