Rob Dyrdek és az ő Chevrolet-ja

 2011.11.19. 12:12

 

Rob Dyrdek önimázs-építése gyakorlatilag párját ritkítja gördeszkás körökben, talán ő az, aki leginkább képes kikaparni azt a bizonyos gesztenyét. A mára igazi marketingessé fejlődött Rob-ban más, elborult agyú reklámszakemberek is látnak fantáziát, ugyanis a Chevrolet Sonic (nálunk Aveo néven fut) típusú új városi kisautójához készült kampány egyik eleme maga Rob és az ő átalakított Sonic-ja, amivel nagy titkolózás közepette készül egy kaszkadőr mutatványra.

 

 

 

Nyilván, aki Rob Dyrdek-et kéri fel egy piaci bevezetés alatt álló autó promotálására, az valami igazán ütőset szeretne. Ez a gondolati sík meglátszik egyébként az autó korábbi vírusfilmjeiben, ahol ugyanezt a típust egyszer bungee jumpingolni küldték, egyszer pedig nemes egyszerűséggel kidobták egy repülőből a vázára szerelt ejtőernyővel együtt, ezeket a cikk alatt meg is nézhetitek, érdemes. Így már nincs is mit csodálkoznunk, hogy a következő nagy dobásuk Rob-bal készül, amiből még a decemberi bemutatón kívül sokat nem árultak el, de az biztos, hogy Dyrdek kitesz magáért.

 

 

Címkék: chevrolet aveo rob dyrdek chevrolet sonic

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr23395911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása