Óriáscsúszda a Műjégpályán

 2011.11.09. 14:35

 

FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ POSZTBAN SNOWBOARD-RÓL ÉS SÍELÉSRŐL LESZ SZÓ!


Eljött a tél, egyre jobban szétfagy a fül egy kellemes  délutáni gurulásnál, és a hideg kövön is sokkal kellemetlenebb landolni, mint egy forró augusztusi délutánon a meleg aszfalton. Rohadtul irigykedünk San Francisco-ra, Los Angeles-re, de lassan már bármelyik egyenlítőhöz közelebb fekvő deszkás fellegvárra, hisz az idény ott 12 hónapból áll.
Ha a fazont szezonhoz egyeztetjük, a hideg kőre puha hó kerül, érdemes elgondolkodni, hogy pihentessük a csapágyakat, és hódeszkára álljunk. A jövő hét vége ideális arra, hogy átálljunk a hideg sörről a forralt borra, és kilátogassunk a Monster Energy Budapest Fridge Festival-ra.


Kihagyhatatlan szezonkezdő rendezvény a Fridzs, mivel nemcsak ráhangolódásban segít - jó újra board-os arcok között mozogni - de a rider line-up-ot tekintve sem kell szégyenkeznünk, nagyon kemény arcok jönnek ki. Mivel a riderek kiválasztásakor nem csak azt vették figyelembe, hogy ki mer ezen a 30 méteres kidobón lecsúszni, hanem az is szerepet játszott, hogy mennyire számítanak celebnek a board és sí életben, ezért garantálhatom, hogy a versenyzők nevére nem egy találatot dob ki a youtube, amin elég merész trükköket láthattok.

 

 

Aki csak héderezni akar, annak is csak ajánlani tudom november 10. és 13. között a műjégpályát, azt nem kell mondani, hogy a kedélyjavító folyadékok töménytelen mennyiségben rendelkezésre állnak, emellett az esemény zenei programja mellett jelentősebb magyar fesztiválok bújhatnak el: többek közt Dub FX, Steve Aoki, Popof, Pendulum, John Dahlback, nagy kedvenceink Beardyman, Soerii és Poolek és a szerethetetlenül utánozhatatlan SCOOTER!

 

A Smirgli kint lesz, csúszunk, közvetítünk, hangulatjelentünk.

 

 

 

Pataki Gergely

Címkék: monster fridge 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr943365409

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Két liter Monster a hóban – Elindult a Fridge! 2011.11.11. 09:04:10

Csütörtökön kezdődött a Fridge, ennek ellenére már szerdán is elég hideg volt. Megnéztük hogy készül a hó, milyen magas a rámpa (eléggé, de szép a kilátás), beszéltünk Sólyom Ádám főszervezővel, Trso Lukács Legoval és Csanaky Péterrel, a magyar síelő r...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása