Ilyen egy Ettemboro halloween

 2011.11.04. 17:48

 

Hazánk egyik legnépesebb csapata, az Ettemboro Skateboards kihasználva a hosszú hétvége és az ünnep adta láblógatást összegyűlt, hogy egy díszlettel feldobott halloween fotózást rendezzen. A majdnem a teljes deszkás különítményt felvonultató képek önmagukért beszélnek, ugyan kissé felfedezhető bennük a Deathwish utolsó vacsorája, de a srácok sosem tagadták, hogy példaképként tekintenek a tengerentúli brigádra, ami valljuk be jól áll nekik. Szereplők: Szikora Bálint, Katona Péter, Nagy Alex, Bachman Richárd, Bachman Márk, Forray Péter, Virágosi Simon, Varga Zsolt és Sasvári Bertalan.

 

 

 

 

 

Címkék: varga zsolt bachman márk nagy alex virágosi simon szikora bálint forray péter ettemboro katona péter bachman richárd sasvári bertalan

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr793353967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása