Vans Downtown Showdown

 2010.10.06. 02:52

A Hollywood-i Paramount studió 8 kemény deszkás csapat közbenjárásával a fejetetejére állt október 2-án, mivel ezen a dicső helyen rendezték meg inmáron hatodik alkalommal a Vans által nevesített Downtown Showdown-t. Négy kőkemény, szintén a brigádok álltal megtervezett akadályon kellett helyt állnia a névszerint: Black Label, Blind, Element, Foundation, Girl/Anti Hero (Pretzel Grip), Powell Peralta, Toy Machine, Zero válogatott deszkásainak. A prímet a Pretzel Grip, azaz a Girl-t és az Anti Hero-t összefogó csapat vitte el nem csekély őrültségek közepette. 

 

Rengeteg videó hajtás után!!

 

Az első kihívást a sebeség ihlette és tulajdonképpen versenyezni kellett egymással, de leginkább az idővel és persze mindez a Pretzel team fejéből pattant ki. 

 

 

A második és harmadik akadály a Black Label és a Zero nevéhez fűződik. Az szerencsére látható, hogy az elemeket teljességében inspirálta a két cég hasonló látásmódja.

 

 

Végső soron jöjjön a Foundation kreállmánya, mely szegélyrendszer a csapat logóját volt hivatott megjeleníteni. 

 

Címkék: black label girl blind foundation zero element toy machine vans downtown showdown anti hero pretzel grip powell peralta

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr922349133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása