Street League: Közeleg a döntő

 2012.08.21. 14:01

streetleague.jpg

Már csak ötöt kell aludni az idei Street League versenysorozat záróakkordjáig, mely egészen pontosan augusztus 26-án veszi majd kezdetét. Az eddigi állomásokon megszokott 24 fős mezőny erre a küzdelemre lecsökken, mivel a New Jersey-ben tartandó döntőn csak az idáig legmeggyőzőbben bizonyító nyolc versenyző fog rajthoz állni név szerint: Bastien Salabanzi, Ryan Sheckler, Paul Rodriguez, Chris Cole, Sean Malto, Chaz Ortiz, Nyjah Huston és Luan Oliveira. A tét nem kicsi, hiszen az első helyet megszerző deszkás 200 ezer dollárral gazdagodik. Hogy addig se unatkozunk jöjjön pár összeállítás az említett döntősök legszebb megmozdulásairól. 

Címkék: chris cole paul rodriguez chaz ortiz sean malto ryan sheckler street league skateboarding nyjah huston bastien salabanzi luan oliveira

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr254722945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása