Hazai versenysorozat idén is!

 2012.04.11. 19:05

A tavaly sikeresen lezajló Etnies Hungarian Open-hez hasonlóan idén is versenysorozatot indít a Mofo Kft., illetve a Vans, a Monster, a Kicker, a G-Shock és persze nem utolsó sorban a The Lab skatepark. A Vans Tehetségkutató néven futó rendezvénysorozat ismét izgalmasnak ígérkezik, hiszen megváltozott szabályrendszer mellett az összesített győztes a 2013-as évre Vans szponzori szerződést nyer. Mindenki tegye próbára magát, aki érez magában egy kis elszántságot, hiszen ha végig jól teljesít úgy járhat, mint a tavalyi bajnokok azaz Sárkány Kristóf és Virágosi Simon.

 

 

 

Szabályzat:

Egy 6 állomásos versenysorozat, melynek összesített győztese Vans szponzori szerződést nyer a 2013-as évre. A verseny, mind a hat alkalommal a ’The Lab SK8 Park’-ban kerül megrendezésre 2012 áprilisától-novemberéig, minden hónap utolsó szombatján.


Mivel tehetségkutató versenyről van szó, ezért az indulók nem rendelkezhetnek cipő szponzorral!

Kategóriák a tavalyi ’Etnies Hungarian Open 2012’-höz hasonlóan 16 év alatt és 16 év felett.

Mindkét kategóriában 2X1 perces menetekkel fog zajlani a verseny. Természetesen, szintén az EHO-hoz hasonlóan a jobbik menet pontszámai lesznek a mérvadóak.

Viszont, mivel univerzális deszkásokat keresünk, ezért az egy percen belül 6 különböző helyszínen kell beadni a trükköket!

Tehát:

- Korlát,

- Bank,

- Negyedkör,

- Lépcső,

- Manual padka,

- Rainbow spine


Hogy tiszta legyen Mindenki számára, 1 percen belül, csak 6 trükkre van szükség, viszont ezen a 6 elemen, csak és kizárólag így kap pontot a versenyző!


Pontozás:

- Kivitelezés-stílus        max. 20 pont

- Trükk nehézség          max. 20 pont

- Kreativitás                  max. 10 pont


Elérhető maximális pontszám, így 50 pont.

Az első 10 versenyző kap pontot, minden egyes futam végén, így jön ki a végeredmény a hat futamot befejezve. Tehát, a maximális 60 a minimális 6 pont lehet a hat fordulót követően!

 

Futamok dátumai:

Április 28.

Május 26.

Június 30.

Szeptember 29.

Október 27.

November 24.

 

Címkék: monster vans kicker virágosi simon g shock etnies hungarian open sárkány kristóf mofo kft vans tehetségkutató 2012 the lab sk8park

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr874386117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása