Jereme Rogers-t letartóztatták

 2012.01.06. 16:40

A szebb időket is megélt Jereme Rogers életvitele kezd egy tengerentúli celebéhez hasonlítani. Hol feladja a gördeszkázást és rap karrierbe kezd, hol visszatér a versenyekre és beadja rég nem látott trükkjeit, hol pedig őrülten rohangál bedrogozva. 

2009-ben egy kirohanása miatt már meggyűlt a baja a rendőrökkel, de akkor nem emeltek vádat ellene. Most csütörtökön New York egyik hotelében fogták meg a deszkást, ahol az elmondások szerint megszállottan viselkedett. Jereme angyalpor és egyéb kábítószerek hatása alatt jóformán meztelenül rohangált fel alá, miközben tombolva üvöltözött akár csak egy beszámíthatatlan őrült. A rendőrök megérkezése után kórházba szállították Rogers-t és vádat emeltek ellene garázdaságért és marihuana birtoklásért. 

Az ilyen mentalitás teljesen ellentétben áll Jereme vallásos beállítottságával. Kíváncsiak leszünk, hogy az egykoron korosztályának egyik legtehetségesebb deszkása vissza tud-e majd kapaszkodni és ismét csak jót hallunk felőle, vagy eltűnik a forgatagban.

 

 

 

Címkék: jereme rogers

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr583524399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása