Amíg a gördeszka sportban hasonló eseményről nem tudunk hírt adni, addig is a Red Bull nevében invitálunk meg mindenkit egy lélegzetelállító snowboard film ingyenes vetítésére. A két évig készülő The Art of Flight című alkotás a sportág egyik legnagyobb nevének számító Travis Rice és barátai kalandozását mutatja be a hatalmas hegyláncok között. Az akció filmekbe illő jelenetek olyan ember által ritkán érintetett helyszíneken játszódnak, mint a Snake River hegység, a Tordrillo hegylánc, az Andok vagy a coloradoi Aspen. Igazi izgalom, kemény trükkök és éles helyzetek jellemzik a filmvászonra vitt történetet. Mindenképp nézzétek meg a lentebb található trailert, hogy átérezzétek miről is van szó.

 

Helyszín: Uránia Filmszínház (1088 Rákóczi út 21.)

Időpont: November 9. 21 óra

Belépés: INGYENES, de a nagy érdeklődésre való tekintettel egy mail küldésével előjelentkezésre van lehetőség, hogy biztosított legyen a hely: redbull.kommunikacio@hu.redbull.com

További információk: ITT

 

 

Címkék: red bull the art of flight travis rice

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr683299751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása