Az Autobahn kerék cég csapata felkerekedett, hogy elkísérje többek közt Joey Brezinski-t a Las Vegas-ban megtartott Red Bull Manny Mania egyik állomására. A srácok 3 napot töltöttek a kaszinók és neonfények övezte szpotokon, ahol igencsak odatették magukat. A tagok Daniel Espinoza, Sebo Walker, Shmatty Chaffin, Daniel Castillo, Oscar Meza, Michael Guffey és Sean McNulty a turné után sem szomorkodhatott, hiszen Sebo továbbjutott a Vegas-i körből. A történet szépségének még koránt sincs vége, hiszen nem sokkal a kalandozás után a Los Angeles-ben található Stoner Plazában lezajlott a Manny Mania nagydöntője, amiből szintén Sebo került ki győztesen. Ezzel kivívta, hogy ő képviselheti az Egyesült Államokat az augusztusban tartandó végső összecsapáson, amire a világ több pontjáról érkeznek majd az amatőr deszkások, köztük büszke hazánk gyermeke, Forray Péter is.

 

 

 

 

Címkék: red bull manny mania joey brezinski sebo walker daniel espinoza forray péter daniel castillo oscar meza michael guffey sean mcnulty autobahn wheel

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr83060956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása