Dew Tour - Las Vegas

 2010.10.18. 16:07

Ami Vegasban történik, az Vegasban is marad, tartja a mondás, de ami ezen a hétvégén a Dew Tour utolsó állomásán zajlott, szerintünk is jobb, ha nem marad ott. A  street döntőt és összesítettben a Dew kupát is Chaz Ortiz nyerte eszméletlen deszkázással, megismételve ezzel a 2008-as sikerét, mikoris az eddigi legfiatalabb versenyzőként hóditotta el a kupát. A többszörös bajnok Sheckler és az ifjú kanadai Ryan Decenzo is nagyot alakított, de a chicagoi gyerek megint túljárt az eszükön, megelőzve még a Gatorade Free Flow Tour győzteseit, akik szintén keményen helytálltak. Ha ez így folytatódik, jövőre még nagyobb izgalmaknak nézünk elébe.


 

Eredmények:

 

1. Chaz Ortiz, 91.50

2. Ryan Decenzo, 89.25

3. Ryan Sheckler, 83.10

4. Mario Saenz, 82.48

5. Alec Majerus, 82.15

 

 

Összesített ranglista:

1. Chaz Ortiz

2. Ryan Sheckler

3. Greg Lutzka

4. Ryan Decenzo

5. Sierra Fellers

 

 

 A félcsőben is mindenki odatette magát az "öregektől", mint Bucky Lasek vagy Andy Macdonald is láthattunk újdonságokat, ám az elöző állomáshoz hasonlóan Pierre-Luc Gagnon-t, a rutinos kanadait az "állat" becenévre is hallgató Shaun White előzte meg, aki bizonyosan a hóról hozta ügyességét. Összesítettben viszont Pierre állhatott a dobogó legfelső fokára teljesen megérdemelten. 

 

 

 

 

Eredmények:

 

1. Shaun White, 90.75

2. Pierre-Luc Gagnon, 89.00

3. Andy Macdonald, 88.25

4. Bucky Lasek, 74.75

5. Pedro Barros, 60.50

 

 

Összesített eredmények:

1. Pierre-Luc Gagnon

2. Andy Macdonald

3. Shaun White

4. Bucky Lasek

5. Mitchell Brusco

 

 

A videókat se hagyjátok ki hajtás után!


 

 
 
 
 

Címkék: shaun white greg lutzka chaz ortiz dew tour ryan sheckler pierre luc gagnon bucky lasek andy macdonald ryan decenzo

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr522381301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása