Boulala visszatért

 2010.09.08. 02:53

Ali Boulala sokak álltal ismert neve fémjelzi tehetségét, rátermettségét és a gördeszkázásban elért sikereit, azonban karrierjére egy szörnyű tragédia is tapadt. Többek között a Flip csapat mindenkori tagja, Ali végzetes hibát követett el, mikor 2007 márciusában részegen szállt motorra társával, a fiatal ausztrál deszkással Shane Cross-al, ki az elszenvedett balesetben az életét vesztette. A bíroság 4 év börtönbüntetésre ítélte Boulalát, aki ebből kettőt leülve 2010 márciusában szabadult.  

 

A hír pozitív vonzata pedig, hogy az algír és finn ősökkel rendelkező, mind emelett svédországban született Ali a gördeszkázáshoz is visszatért. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a KR3W céghez való igazolása, mely alkalom kedvéért a brand egyes tagjai - névszerint Jim Greco, Erik Ellington, Terry Kennedy és a kamerás Beagle - róla nosztalgiáznak pár szóban.   
 

 


 

Címkék: terry kennedy jim greco ali boulala kr3w shane cross erik ellington

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr1002279413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása