A Berrics-i csata

 2010.09.02. 17:55

Mint azt már sokan tudhatjátok, a Berrics háza táján mindig történik valami. Steve Berra, Eric Koston és népes csapatuk egy percig sem hagynak minket versenyek és videók nélkül. Többek közt a népszerű Game of S.K.A.T.E. játékot is a saját képükre formálták, így született meg 2009 elején a Battle at Berrics elnevezésű, kifejezetten profi indulókkal tűzdelt S.K.A.T.E. típusú verseny a DVS Shoe Company támogatásában. A nyomtatott szabályrendszerrel és minden körben külön biróval zajló küzdelmet végül 32 deszkás közül Mike Mo Capaldi nyerte, aki 10.000 dollárt vihetett haza. Az összecsapásokat a berrics skatepark hivatalos oldalán hétről hétre nyomon követhettük. Nem zajlott ez másként a Battle at Berrics második felvonásában sem, ám akkor 150 deszkás közül szavazat alapján kerültek ki a versenyzők. A szintén 32 főre megszavazott mezőny éllovasa a Zero-s trükkzsák Chris Cole lett, aki Paul Rodriguez felett diadalmaskodott már-már heroikus küzdelemben.

 

 

2010-re elérkeztünk a Battle 3-ik, a DC és az LRG Clothing által támogatott fejezetéhez, mely már egy ideje zajlik ugyan, de a döntő még várat magára. Addig is lehetőségünk van visszanézni a korábbi köröket, amihez mindenkinek jó szorakozást kívánunk.

 

 

www.theberrics.com

Címkék: berrics eric koston steve berra

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr832267206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása