3D by Converse skateboarding

 2010.08.15. 19:38

A világon mindenütt hódít a 3D-s megjlenítési technológia, rendre jönnek ki a legújabb filmek, televíziók és a játékipar termékei, melyek mind-mind igen komoly keresletre jelentenek kínálatot. 

A Converse marketingesei - akik az elmúlt időszakban külön hangsúlyt fektetnek egy ütőképes, saját team felépítésére - is haladnak a trenddel, és a legújabb Rune Glifberg neve által fémjelzett Allston cipő promo trilógiáját 3D-ben készítették el. A kreatív csapat mindenre gondolt: nem kell speciális szemüveget vásárolni ahhoz, hogy mindenki élvezhesse a látványt, ehelyett biztosítottak egy sablont, aminek kivágása/ragasztása/színezgetése után egy 3D filmek nézésére alkalmas szemüveggel és a technikaóra emlékeinek újraélésével gazdagodhatunk.

A szemüveg elkészítéséhez vizualizált segítséget egy videó nyújt, amiben lépésről-lépésre levezetik a teendők menetét, megkönnyítve ezzel mindannyiunk életét. Én ugyan személyszerint nem fogtam bele a gyártásba, de a sikereitekről örömmel hallanék. Az egyenként 1,5 - 2 perces kisfilmek főszereplője természetesen a cipő névadója, az imént említett Rune Glifberg, aki köztudottan a pool-ok és a félcsövek nagy rajongója, így nem csoda, hogy a trilógia fő eleme is egy üres medence. Az első spotban Rune talál magának egy üres ház kertjében egy leeresztett medencét, amiről értesíti társait. A medencében azonban egy jókora esést követően elveszti az eszméletét. Na, ennél a pontnál van a történetben egy szakadás, a második és a harmadik rész is a magához térésétől indul sztoriban, azonban a második inkább kissé pszichedelikus, álomszerű, míg a harmadik részben tényleg megérkeznek a Converse-es szponzorált spanok, Angel Ramirez, Tom Remillard és Sammy Baca, hogy azért pár trükköt ők is bemutassanak, ha már...

Az ötlet alapvetően iszonyatosan jó, csak a megvalósítás sikerült kicsit plasztikusra: én személyszerint összesen kb 6 percnyi videóért -félreértés ne essék, a trükkök meg az egész rendben van- nem hajtogatnék magamnak 3D-s szemüveget, de lehet, ha csináltak volna egy 10-15 percnyi anyagot, ahol ténylegesen kijön az élvezeti érték, és nem egy szimpla reklámszpot három részesre rendezve, akkor talán még én is nekiállok a barkácsolásnak. A videókat egyszer tehát érdemes megnézni még szemüveg nélkül is, ki tudja, mi lehet, de szemüveget csak az gyártson hozzá, akinek megtetszett az ötlet, vagy pedig annyira hardcore Converse-fan (kíváncsi lennék, létezik-e ilyen), hogy kell neki egy ilyen szemüveg ezzel a logóval. Íme, alant a három részhez tartozó link:

[I.] [II.] [III.]

Címkék: angel tom 3d converse sammy rune ramirez glifberg remillard baca

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr752223795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása