SMIRGLI.COM

 2015.01.30. 02:25

Új oldalra költöztünk!!! 

SMIRGLI.COM

Lukas Danek az igazságért

 2013.10.28. 23:51

lukasd.jpg

A hírhedt - olykor gengszter megjelenésű - cseh deszkás, Lukas Danek nemrégiben nálunk járt, méghozzá azért, hogy tagként részt vegyen a Ternype elnevezésű nemzetközi roma szervezet Rózsadombon szervezett kongresszusán. A Ternype egy Európai Tanács által finanszírozott jövő februárban induló kampányt takar, mely célja kiállni a roma fiatalok jogaiért világszerte. A rendezvényen Grabecz Ákosnak nyílt lehetősége megörökítenie az eseményeket, és ha már így alakult, trükköket is elkapott a laza deszkástól. Lukas Prágában felvett jeleneteket is küldött az alábbi összeállítás kedvéért, hiszen egyúttal a Restart Skateboards is köszönti soraiban.

Címkék: grabecz ákos lukas danek ternype restart skateboards

Ostya Zamora spotjairól

 2013.10.21. 16:12

ostyafokep.jpg

A spanyol kirándulás során egy rövid reklámfilm is készült, melyben emberünk a BD Skateboards saját skateshopjába tér be majd leemelve egyet a frissen koppanó spanyol deszkákból, lazítós spotbejáró sorcival népszerűsíti a megbízható zamorai hardware-t.

Címkék: bd skateboards petrányi ostya lajos

Fallen filmpremier a Kolorban

 2013.10.18. 11:07

A Criminal Skateshop szervezésében a jövő héten levetítésre kerül a Fallen Footwear dédelgetett nagy filmje, a Road Less Traveled. Aki teheti ne hagyja ki, hiszen a rákövetkező nap ünnep, szóval hajnalig tarthat az after!

Időpont: 2013. Október 22. 21:00 óra

Helyszín: Kolor (1075 Bp Király utca 13.)

Az esemény facebook oldala.

fallen.jpg

 

"Október 22.-én a Kolorban a Fallen csapat formabontó deszkás moziját vetítjük először Magyarországon. A film érdekessége, hogy a megszokott gördeszkás videókkal ellentétben, nem szimplán a kemény trükköket mutatja be, hanem egészen közel kerülhetünk a szereplőkhöz és életstílusukhoz, valamint a sok év forgatás alatt történt nem mindennapi élményeket is láthatjuk a csapat szemszögéből...
A vetítés után Volcom darts verseny, hangulat fokozó sör osztás (+18) vár rátok és Fallen felszabadulás DJ N1CE, Adix, Captain Knuckles és MC Kemon vezetésével, buli kifulladásig! ;)"

 

Címkék: kolor criminal skateshop fallen footwear

Fofo is megrakta az Erzsit

 2013.10.10. 14:17

osg13.jpg

Forray Péter kolléga sem fanyalodik el az Erzsébet téri park láttán és előszeretettel gyúrja ott trükkjeit, ha éppen úgy tartja kedve. Molnár Balázs szerencsére arra járt, hogy megörökítse nekünk Fofo jó pár pattent mozdulatát.

Címkék: forray péter

Őszi parkozás T-vel

 2013.10.08. 19:00

osg43.jpg

 

Bachman Márk (DC, Cliché, Red Bull, Skullcandy, Hélas, Tensor) az őszi csípős idő okán ezúttal a felújított The Lab Skateparkból, illetve az időközben klasszikussá váló Erzsiről jelentkezik trükkarzenáljával Molnár Balázs felvételein.

Címkék: bachman márk

Ostya odapörkölt a spanyoloknak

 2013.10.06. 00:35

Petrányi Lajosunk a napokban elhagyta a szülőföldjét, hogy eleget tegyen lapszponzora, a BD Skateboards spanyolországi meghívásának. Ostya Madridban vendégeskedik, ahol a helyi riderekkel együtt nagyban kameráznak a cég tervezett filmjéhez.  Emberünk remekül érzi magát odakinn olyannyira, hogy egy épp most megrendezésre kerülő zamorai versenyen, azaz a IX Torneo Sk8 Zamora-n a spanyol deszkázás krémje között az ötödik helyet tudta megszerezni. A küzdelem végeztével a csapat Salamanca-ra utazik, ahol tovább folytatják a felvételek készítését. Gratula Ostya!!!

 

ostyamadrid.jpg

Címkék: bd skateboards petrányi ostya lajos