Fallen filmpremier a Kolorban

 2013.10.18. 11:07

A Criminal Skateshop szervezésében a jövő héten levetítésre kerül a Fallen Footwear dédelgetett nagy filmje, a Road Less Traveled. Aki teheti ne hagyja ki, hiszen a rákövetkező nap ünnep, szóval hajnalig tarthat az after!

Időpont: 2013. Október 22. 21:00 óra

Helyszín: Kolor (1075 Bp Király utca 13.)

Az esemény facebook oldala.

fallen.jpg

 

"Október 22.-én a Kolorban a Fallen csapat formabontó deszkás moziját vetítjük először Magyarországon. A film érdekessége, hogy a megszokott gördeszkás videókkal ellentétben, nem szimplán a kemény trükköket mutatja be, hanem egészen közel kerülhetünk a szereplőkhöz és életstílusukhoz, valamint a sok év forgatás alatt történt nem mindennapi élményeket is láthatjuk a csapat szemszögéből...
A vetítés után Volcom darts verseny, hangulat fokozó sör osztás (+18) vár rátok és Fallen felszabadulás DJ N1CE, Adix, Captain Knuckles és MC Kemon vezetésével, buli kifulladásig! ;)"

 

Címkék: kolor criminal skateshop fallen footwear

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr865582773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása