Irány versenyezni Gmundenbe!

 2013.06.14. 20:19

cikk_kep_1.jpg

Christian Reiter barátunk sok szeretettel lát június 22-én minden hazai gördeszkást a VANS Rumble In The Park gmundeni versenyén - Gmundenről érdemes tudni, hogy a Felső-Ausztriában található festői város sókereskedelmével lett igazán jelentőssé az újkorban, ráadásul itt született Szörényi Levente -, és egy olyan felajánlással fejeli meg mindezt, amiért tényleg óriási rispekt jár.

A tavalyi verseny összefoglalója

A jubileumi verseny - 10. évfordulóját ünnepli az esemény - szponzortált és nem szponzortált kategóriában is tartogat lehetőségeket minden magyar indulónak, akikhez Christian a következő, nagylelkű üzenettel fordul:

 

"A versenyre rengeteg barátommal innen, Bécsből kocsival megyünk Gmunden-be, ezért ha van olyan magyar deszkás, akit Bécsben fel tudunk venni, azzal szívesen megosztjuk az autót mind az oda- mind a hazaúton, hely az van. Reggel indulnánk és este érkeznénk vissza Bécsbe, az itteni alvás is megoldható, tudok ingyen szállást biztosítani. Pénz tekintetében érdemes úgy számolni, hogy a benzinköltség Bécs-Gmunden távra kalkulálva (520 km) 8-10 Euró, a helyszínen a nevezési díj pedig 10 Euró a street és 6 Euró a minifélcső kategórában. De  van egy felajánlásom azoknak a Smirgli olvasóknak, akik úgy érzik, jönnének: a leggyorsabb 3 ember, aki jelentkezik a versenyre, és felveszi velem a kapcsolatot facebook-on vagy email-en, azt ingyen elviszem Bécsből Gmundenbe oda-vissza, tehát egy árva fillérjébe nem kerül majd a versenyre való eljutás Ausztrián belül. Jöhettek már péntek délután is, ebben az esetben  bécsi deszkázás, és esti filmnézés (ingyen piával) vár rátok. Ha csak szombat reggel jöttök, akkor kalkuláljátok bele, hogy a Pestről 7:00-kor Bécsbe induló busz 9:55-re érkezik ide, akkor fel tudunk venni benneteket a buszállomáson autóval, de aki lekési a 7:00-s buszt, azt sajnos nem tudjuk megvárni. A verseny után természetesen szintén tudok szállást biztosítani minden magyar versenyzőnek. Vasárnap deszkázhatunk egyet, van errefelé bőven spot, este 19:30-kor indul vissza a busz Bécsbe."

 

A verseny összdíjazásáról még nem esett szó, a szponzoráltaknak 1500 Eurós pénznyereményt, az amatőröknek (nem szponzoráltaknak) 2000 Eurós tárgynyereményt halmozott fel a főszervező, Michi Nadler - aki egyébként szintén induló. 


Nagyobb térképre váltás

Érdekes lehet a lehetőség bárkinek, de azoknak a nem szponzorált versenyzőknek még hangsúlyozottabban, akik ráadásul a Shuvit Cup 2013 eddigi megmérettetésein - az Erzsi Skate Cup is ilyen volt - már részt vettek, hiszen a gmundeni kitérő szintén az egyik partnerállomása a versenysorozatnak. A Shuvit Cup 3 bécsi állomásán kívül még 3 verseny számít bele a pontozásba: A budapesti, a gmundeni és júliusi Vöklabruckban rendezett Cultural Summer Battle. Fontos, hogy a Shuvit-ot csak úgy nyerheti meg valaki, hogy legalább egyszer Bécsben is megmutatta, mit tud. Szépvölgyi Dávid például a 15 év felettiek kategóriáját vezeti bécsi 2. helyével és budapesti szintén 2. helyezésével, de a 14 éven aluliak listája élén holtversenyben is egy magyar, Retkes Dávid szerepel, ami szép teljesítmény egy alapvetően osztrák versenysorozathoz képest. A teljes lista még több magyarral >>itt<< érhető el.

 

KONTAKT:

 

Christian Reiter-t keressétek facebookon, vagy a christian[kukac]shuvit.at email címen! Ne feledjétek, az első háromnak ingyen van a fuvar Bécsből Gmundenbe!

BUSZ Menetrend és jegy foglalása: >>ITT<<

Rumble2013_Flyer_web_600.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr525358222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása