Shuvit Cup 2012 [AUSZTRIA]

 2012.05.07. 17:00

 

A szezon nem csak nálunk vette kezdetét, hiszen most szombaton osztrák sógorainknál is elindul a több éve sikeresen zajló Shuvit Cup elnevezésű versenysorozat a Shuvit Crew jóvoltából. A szervezők az eddigi rendezvényekhez hasonlóan ismét szeretettel várják hazánk deszkásait, hogy megmérettessék magukat a mezőnyben. A négy állomásosra tervezett kupa a bécsi Prater Skatepark-ban rajtol Május 12-én, azaz szombaton. A verseny nem pénzdíjazásos, de a rengeteg szponzor miatt a nyeremények sora hatalmas. Nevezni lehet 14 év alatt és 15 év fölött, de kizárólag szponzorral, támogatóval nem rendelkező deszkásoknak. A verseny hivatalos oldalán megtalálhatóak a fontosabb információk, de a jövőben nálunk is elérhetőek lesznek a felhívások, beszámolók. Tehát még egyszer:

 

SHUVIT CUP 2012

 

Időpontok:  - 2012. május 12. (szombat) - Prater Skatepark, Bécs (Ausztria)

 - 2012. június 16. Forsthauspark, Bécs

 - 2012. július 7. Donaupark, Bécs

- 2012. augusztus 4. Aupark, Klosterneuburg

Döntő: 2012. augusztus 25. Cradle Skatepark, Brixlegg

 

Kezdés: (első állomás) nevezni lehet - 11:30-tól, verseny kezdés - 13:00

 

Nevezési díj: 1 euro

 

Nevezni lehet: 14 év alatt, illetve 15 év felett

 

FONTOS: kizárólag szponzor vagy bármely támogató nélküli deszkások indulhatnak

 


Nagyobb térképre váltás

 

A Shuvit Cup-ra az idén is érdemes lesz kilátogatni, hiszen remek lehetőség hazánk deszkásainak a bizonyításra. Tavaly épp egy honfitársunk, Boros Ákos hódította el a kupát, de erről részletesen olvashattok nálunk nem sokára. 

Címkék: shuvit crew shuvit cup 2012 prater skatepark boros ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr714493718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása